Συνεργείο Smart

Ψάχνεις την υπεύθηνη συντήρηση στις καλύτερες τιμές;

Συνεργείο Smart Θεσσαλονίκη

H Das Auto έχοντας εξειδίκευση, εμπειρία αλλά και όλον τον σύγχρονο γνήσιο εξοπλισμό μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για όλα τα SMART.

Σε όλες τις εργασίες χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα σύμφωνα με τις ακριβείς οδηγίες του κατασκευαστή. Εμπιστευτείτε την συντήρηση του Smart σας στα συνεργεία μας από το πρώτο χιλιόμετρο του δίχως να χάσετε την εργοστασιακή εγγύηση και απολαμβάνοντας γραπτή εγγύηση εργασιών στις καλύτερες τιμές.

E

Συντήρηση

Συντήρηση για όλα τα Smart Fortwo, Roadster, Forfour σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να εξασφαλίσετε πολλα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

E

Επισκευές

Στην DasAuto δινουμε λύση και στα πιο δύσκολα προβληματα που μπορεί να εμφανίστουν οπως η ανακατασκεύη κινητήρα, η αλλαγη της κουκούλας των cabrio.

E

Ηλεκτρολόγος

Έχοντας εμπειρία στα περισσότερα ηλεκτρολογίκα προβλήματα που μπορεί να εμφανίσουν τα Smart, δινούμε άμεση λύση.

E

Βελτιώσεις Smart

Εάν θελέτε μεγαλύτερη απόδοση του κινητηρα σας, στην Das-Auto μπορουμε να σας προσφέρουμε δοκιμασμένα πακέτα βελτίωσης για βενζίνη ή πετρέλαιο.

E

Ανταλλακτικά

Σε εμάς θα βρείτε το μεγαλύτερο εύρως ανταλλακτικών που ειναι απαραίτητα για την επισκεύη του αυτοκινήτου σας. Όπως διακόπτες, εξατμίσεις, τουρμπίνες.

E

Αμορτισέρ

Αλλαγή αμορτίσερ και ελατηρία σε ολα τα Smart, επιλόγες για χαμήλομα, άνεση ή Brabus.